Hebei Oulite die Import&Export Co., Ltd uitwisselen

 

Eens tijdsamenwerking, het geheel-leven na de verkoopdienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd certificaten
Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Alisa

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Lionel Lobo

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— Mark

Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd
klant van Egypte Klant van India Klant van India2 Klant van Mexico Klant van Rusland Klant van Oezbekistan Fabriek Kantoorgebouw Fabriek Workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : OLT
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 3000000-3500000
Opgericht Jaar : 1988
Export pct : 80% - 90%

Van het de Draadnetwerk van Hebeioulite de Machinesco., Ltd is een onderneming die in het onderzoeken en het developping, het ontwerpen, productie, verkoop en de dienst van de machines en het materiaal van het draadnetwerk gespecialiseerd is. Sinds zijn onderneming, is het gewijd aan het de dienstprincipe van „één keer samenwerking en levennaverkoop“. Zijn de hoofdproducten van ons bedrijf

 

China Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

De gegalvaniseerde draadproductielijn, wordt de productielijn hoofdzakelijk gebruikt voor de productie van gegalvaniseerde staaldraad en de gegalvaniseerde ijzerdraad, wordt het product wijd gebruikt in de productie van diverse draadnetwerk en bouwgebieden. Ons bedrijf heeft een professioneel ontwerpteam om materiaaloplossingen volgens de het werkplaats van de klant aan te passen. En wij hebben ingenieur zijn verantwoordelijk voor installatie en het opdragen tot het materiaal normaal wordt gebruikt.

 

China Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

De de omheiningsmachine van de kettingsverbinding is verdeeld in de enige machine van de de verbindingsomheining van de draadketting en de dubbele machine van de de verbindingsomheining van de draadketting. Het keurt servomotor, PLC controlesysteem goed, heeft prestaties van hoge het plaatsen nauwkeurigheid, hoge output, arbeidsbesparing, met geringe geluidssterkte, en kan onophoudelijk 24 uren lopen.

Het onderdompelende materiaal omvat broodje-netwerk het onderdompelen en paneelnetwerk het onderdompelen. Het materiaal gebruikt verwarmen het op hoge temperatuur om het pvc-poeder op het product van het draadnetwerk te verpakken. De verwerkte producten zijn mooier en duurzaam. De verwarmingsmethoden omvatten het elektrische verwarmen en aardgas het verwarmen.

 

China Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Tegelijkertijd, zijn de het lassenmachine van het draadnetwerk, de gelaste machine van het draadnetwerk, de draadtrekkenmachine, de prikkeldraadmachine, de machine van het scheermesprikkeldraad en de geplooide machine van het draadnetwerk die door ons bedrijf wordt geproduceerd goed - ontvangen door onze klanten.

 

China Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Wij hebben een professioneel productieteam en van de naverkoopdienst team, ontwikkel en werk constant materiaal bij om de machine efficiënter te maken en slimmer, maakt ons altijd op het belangrijke niveau in de industrie blijven. De professionele klantenservice handhaaft 24 uur per dag online mededeling om problemen voor klanten tijdig op te lossen.

 

China Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

Om gebruikers van uitstekende kwaliteit te voorzien zijn de producten en de volledigste dienst de opdracht en de achtervolging van alle werknemers van ons bedrijf. Het verheugen zich op spoedig het horen van u

 

 

 

 

Contactgegevens
Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Lisa

Tel.: 86 18999996781

Direct Stuur uw aanvraag naar ons