Hebei Oulite die Import&Export Co., Ltd uitwisselen

 

Eens tijdsamenwerking, het geheel-leven na de verkoopdienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd certificaten
Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Alisa

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Lionel Lobo

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— Mark

 • lopende band

   

  Van het de Draadnetwerk van Hebeioulite de Machineco., Ltd was establised in 1988, leveren wij de machine van de rechte lijntekening, hoofdzakelijk gegalvaniseerde draadproductielijn, de omheiningsmachine van de kettingsverbinding, enz.

   

  Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

  Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd fabriek productielijn 1

   

  Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd fabriek productielijn 2

  De machine van het rechte die lijndraadtrekken is een high-end draadtrekkenmachine door de spijsvertering en absorptietechnologie wordt ontwikkeld en wordt geproduceerd. Hoofdlijnen: De trommel heeft een smal-groefwaterkoeling, keurt de tekeningsmatrijs directe waterkoeling goed, en het het koelen effect is goed. Het keurt prima sterke smalle v-Riem en standaard hard-getande versnellingsbaktransmissie, met hoge transmissieefficiency goed en met geringe geluidssterkte. Het keurt volledig ingesloten beschermingssysteem, goede veiligheid, spanning het stemmen, vlotte tekening, en verscheidene omschakelaars met AC frequentieomzetting (of gelijkstroom goed). Programmeerbaar controlesysteem), het schermvertoning, hoge graad van automatisering, gemakkelijke verrichting, uitstekende kwaliteit van getrokken producten.

  Geschikt om diverse metaaldraden onder 16mm te trekken, vooral geschikt voor tekeningshoogte - de kwaliteitsdraad, gas beschermde draad, draad van het aluminium de beklede staal, prestressed staaldraad, de draad van het slangstaal, de draad van het de lentestaal, het staaldraad van het staalkoord en middelgrote en hoge koolstofstaaldraad. enz.

   

  Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd fabriek productielijn 3

   

  De nieuwe galvaniserende productielijn is een non-polluting energy-saving en milieuvriendelijke gegalvaniseerde productielijn van de ijzerdraad, met inbegrip van een draad lossend apparaat, een apparaat van de draadoppervlaktereiniging, een platerenapparaat, een het aan de lucht drogen apparaat, een drogend apparaat en een draad die apparaat verzamelen, en pollution-free energy-saving en milieubescherming gegalvaniseerde die de ijzerdraad door de gebruiksmodelproductie wordt voorgesteld, brengen een volledige reeks draadproductielijnen naar voren, kunnen de volledige productie van draad, met inbegrip van draad het voeden, het rechtmaken, het derusting, stofverwijdering, het galvaniseren, het pneumatische drogen, het wassen, en draad automatisch voltooien. Het gehele proces is volledig geautomatiseerd, geen die behoefte aan arbeid, bespaart tijd en efficiency met de bestaande handwijze wordt vergeleken, en het gehele proces is non-polluting productie, effectief verhinderend milieuvervuiling.

   

   

  Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd fabriek productielijn 4

   

   

  Wij verstrekken hete ondergedompelde gegalvaniseerde draadproductielijn die ondergedompeld heet gegalvaniseerd produceert

  de staaldraad, wordt het wijd gebruikt in het maken van de omheiningsproducten van het draadnetwerk en bouwgebied.
  De draad neemt machine op: keurt omgekeerde de toepassingseenheid goed van de pruimbloesem, die veranderlijke frequentie goedkeurt

  de snelheid-regelende motor, en de toepassingssnelheid zijn regelbaar. Elke toepassingsspoel is uitgerust met a

  4.0KW en een 0.75KW-motor. Wanneer de draad wordt opgenomen, is de draad vlak. De bedrading is stabiel en

  het schijfgewicht is 800-1000kg, die voor arbeiders geschikt is te werken.

   

  Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd fabriek productielijn 5

   

  Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd fabriek productielijn 6

   

  De automatische dubbele spiraalvormige het netwerkketen van de diamantdraad van de de machinevervaardiging van de verbindingsomheining de prijsmachine is

  het dubbele draad voeden, de productiesnelheid is dubbel dan de enige draad het voeden machine, de machine PLC is

  de controle zodat de tolerantie zijn zeer kleine +/-1mm, met geringe geluidssterkte, en 24 uren die de machine in werking stellen is o.k.,

  de machine is geschikt voor zowel gegalvaniseerde draad als pvc met een laag bedekte draad.

   

  Het kon maximum 5mm draaddiameter weven;

   
  Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd fabriek productielijn 7
   
   

  De enige machine van de de verbindingsomheining van de draad volledige automatische ketting het kan het netwerk van de kettingsverbinding met draaddiameter 1.54.5mm veroorzaken,

  grootte 25 * 25100mm *100mm van het netwerkgat

  de maximum netwerkbreedte kan door de machine regelbaar zijn. Er zijn 2m, 3m, 4m type 

  en 5m, 6m type machine kunnen ook door u behoefte worden aangepast

   

  Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd fabriek productielijn 8

 • OEM / ODM

  Het bedrijf heeft een efficiënt technisch ontwikkelingsteam, en een volledige waaier van ervaring in ontwerp, ontwikkeling, steekproefproductie, lopende bandproductie, projectleiding, en kwaliteitscontrolenormen geaccumuleerd en beheerst. Wij voldoen aan de behoeften van klanten met uitstekende producten en de uitstekende dienst.

 • R & D

  Ons technisch centrum bestaat uit technische afdeling en R&D-afdeling, met een team van ervaren technische elites en professionele ingenieurs. Wij niet alleen concentreren ons bij het basisonderzoek, maar ook streven naar hoogste geavanceerde technologie met grote innovatie en creatieve macht.

Contactgegevens
Hebei Oulite Import&Export Trading Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Lisa

Tel.: 86 18999996781

Direct Stuur uw aanvraag naar ons